6 Ekim 2009 Salı

COD: Modern Warfare 2



COD: Modern Warfare 2 oyunun çıkış tarihi 10 Kasım 2009 olarak açıklandı. Oyunsever güruh olarak bu oyun için sabırsızlanıyoruz. Gel Kasım gel!!!

....yerinde olmak vardı-3


Dünya'nın en iyi kalecisi (ben ve süperman'e göre) Buffon'un manken eşi Alena Serodova.Bu defa Buffon'a olan saygımızdan dolayı, yerinde olmak vardı demiyoruz.

Fatih Tekke

Ve fatih tekke patladı! Çok formda olduğum halde milli takıma neden alınmıyorum şeklinde bir açıklamayla hemde. Gökhan ve Nihat' ın çağrıldığı bir milli takımda Fatih şu anki form durumuyla banko 11 oyuncusudur bana göre. Birde Fatih' in performansını görelim şu milli takımda. Büyük turnuvalarda bir var bir yokuz. Bunun sebebi her şeyi ben bilirim milli takıma istediğimi alır istediğimi almam ukalalığı mıdır yorum sizin...

5 Ekim 2009 Pazartesi

Martin Palermo


Yine yaptı yapacağını.Bir maçta 3 penaltı kaçırma ilkinden sonra, 39 metreden kafayla golünü attı."İlklerin adamı Palermo" diyelim artık.

Not:Riquelme'nin golüne de dikkat.

4 Ekim 2009 Pazar

Bülent Uygun

Ve beklenen oldu.Bülent Uygun, Antalyaspor maçından sonra istifa etti.Maç öncesi "Sonuç ne olursa olsun istifa edeceğim" demiş.Belki maç sonunda fikri değişir diye düşündük.Neyse ki, sözünde durdu ve istifasını verdi."Sivas da Laila yok Lailahe illallah var, başarı bundan geliyor" sözünün mimarı, artık Laila yokluğuna mı bağlar bu durumunu bilemeyiz.Kendisine bundan sonra ki spor hayatında başarılar diler, sadece belli bir zümrenin değil tüm futbol dünyasının sempatisini kazanmasını temenni ederiz.Ama önce o özgeçmiş değişmeli Bülent!

Iker Casillas


Uluslararası Futbol İstatistik Kurumu, geçtiğimiz günlerde Casillas'ı, Dünya'nın en iyi kalecisi olarak seçmişti(Bize göre her zaman Buffon'dur) Casillas bu akşam bir kez daha kanıtladı, Dünya'nın en iyi kalecilerinden biri olduğunu.Resimde gördüğünüz pozisyonda, resmen uzadı.Sevilla ilk yarı, Real Madrid'i tabiri caizse "sahadan sildi".Sevilla'nın 2 golüne engel olamadı belki ama, bir hezimetten kurtardı takımını.

Need For Speed Shift


Yarış dünyasının fenomeni geri döndü! Need For Speed serisi uzun zamandır sokak yarışlarını konu alan oyunlarla karşımıza çıkmaktaydı. Bu oyun ile pistlere geri dönüyoruz. Ancak oyunda ki asıl dikkat edilmesi gereken nokta arcade sürüşten kurtulmuş olmamız! Ayrıca oyunun menüsü oldukça eğlenceli ve kullanışlı olmuş.

Bu oyunu alın oynayın ve araba kullanmanın keyfini çıkarın ;)